LEILIGHETENE

FINN DIN TYPE LEILIGHET

I Parken Fjellhamar har du et stort utvalg ulike typer leiligheter – fra 1-roms leiligheter på 27 kvm til store 4-roms på hele 167 kvm! Sjansen er stor for at du finner en leilighet eller 2-plansleilighet som passer perfekt for deg. Prosjektet og leilighetene er i god og moderne standard. Her får du den lune og jevne varmen fra vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, på badet og i entreen. Flotte gulv med 1-stavs parkett. Moderne og solide kjøkken med integrerte hvitevarer og lekre flislagte baderom. I Parken Fjellhamar får du også flere kostnadsfrie valgmuligheter innenfor
standardleveransen. Smarte planløsninger og store vindusflater som slipper lyset inn i hjemmet. Generell høyde under taket er på hele 2,6 meter og vil bidra ekstra til følelse av luftighet og rommelighet. Arkitekturen er variert og estetisk pen, med luft i bygningsmassen. Deilige, luftige fellesområder og park som nabo.
Ta en titt og finn hjemmet du alltid har drømt om.

2-plansleiligheter

2-plansleilighetene i Parken Fjellhamar er perfekte for den moderne familien! For dere som ønsker en mellomting
mellom leilighet og rekkehus. Parkens unike 2-plansleiligheter strekker seg over to etasjer, der samtlige bikker 110 kvm
og vel så det, med tre soverom – inklusive et romslig hovedsoverom. 2-plansleilighetene har gjennomgående stue i 1. etasje med utgang til koselige markterrasser som vender ut mot parken eller det åpne fellesarealet mellom husene. Entreen har et tilknyttet bad/wc, før du går videre til den åpne kjøkkenløsningen og stuen. Fra stuen tar du
trappen opp til de tre soverommene og hjemmets hovedbad. Hovedsoverommet har i tillegg sitt eget,
private bad med dusj.

4-roms –
alt på ett plan

Dette er Parken Fjellhamars aller flotteste leiligheter med svært god plass til hele familien – på ett praktisk plan. Leilighetene varierer i størrelser og har smarte, unike planløsninger. Disse romslige leilighetene finner du i alle plan, med de aller største i 3. og 4. etasje. Flere av leilighetene har to store balkonger og innendørs bod. Samtlige har to fullverdige baderom, hvorav ett er direkte tilknyttet hovedsoverom. I den aller største toppleiligheten på 167 kvm har du også mulighet til å utvide med et ekstra soverom. En av 4-romsene ligger på bakkeplan, med en markterrasse på hele 35 kvm. De største leilighetene er svært gode alternativer til eneboliger. God nok plass til alle, praktiske løsninger og tilbud i bygget, og du slipper det aller meste av forefallende arbeid. Bruk tiden din til bedre aktiviteter enn å måke snø og beise hus.

3-roms
FRA 67 til 93 kvm

Parken Fjellhamar har et godt utvalg av 3-roms leiligheter som varierer stort i planløsninger, men til felles har nesten samtlige romslige balkonger med plass til både grill og utemøbler. Leilighetene har store vindusflater, lyse stuer og åpen kjøkkenløsning. Noen 3-roms leiligheter får et bad/wc i tillegg til hovedbadet. Oppholdssonene i kjøkken og stue er åpne og luftige, med stor takhøyde og vindusflater som slipper mye lys inn i hjemmet. Noen 3-roms leiligheter henvender seg mot fellesarealene og parken.

FLOTTE 2-ROMS
fra 40 og opp til 66 kvm

Parken Fjellhamars 2-roms leiligheter har stor variasjon i størrelser og planløsninger med store vindusflater, lyse stuer og åpen kjøkkenløsning. Passer både for deg som ikke har behov for mer enn ett soverom, men som krever bedre plass i oppholdsrom, eller for deg som ønsker å bo sentralt på Fjellhamar med nærhet til toget. Samtlige leiligheter har deilige uteplasser, balkonger eller terrasser. Flere med plass til både grill og utemøbler. Noen av leilighetene har romslige balkonger som vender mot den flotte, grønne parken.

EFFEKTIVE 1-roms

Parken fjellhamars fire 1-roms leiligheter er perfekte for deg som er ung og ønsker å flytte for deg selv for første gang. Leilighetene er også praktiske som pendlerleiligheter, med umiddelbar nærhet til togstasjonen som tar deg raskt videre akkurat dit du vil – til Oslo, Gardermoen og Lillestrøm, for eksempel. leilighetene har smarte planløsninger
hvor det er tatt hensyn til hver kvadratmeter. I entreen finner du badet med plass til vaskemaskin. tre av leilighetene har også et praktisk hjørne hvor sengen kan plasseres i rommet. I to av leilighetene får du også en liten balkong hvor du kan åpne døren og trekke inn frisk luft.

GALLERI

Frister livet i parken?

Det håper vi virkelig, og vi gleder oss til å fortelle deg alt!
Vi gleder oss til å hjelpe deg å finne akkurat den leiligheten som passer din livssituasjon. Om du ønsker masse plass i en stor gjennomgående leilighet med stor balkong. Om du er på jakt etter en liten og fin leilighet alene. Om du alltid har drømt om en leilighet over 2 plan, så har du sjansen nå! Eller en av våre solrike 4-roms toppleiligheter med utsyn mot parken. Uansett, her finner du et hjem som dekker dine behov og ikke minst — møter dine drømmer.

Ta kontakt

Ønsker du å vite mer om prosjektet? Ta gjerne kontakt med våre meglere Jan eller Thomas.
De er behjelpelig med alle spørsmål/svar om Parken Fjellhamar.

Jan Græsvik
Eiendomsmegler
Thomas Eriksen
Eiendomsmegler